Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fysioterapia Rautakunto


Kuopiontie 11
77700 RAUTALAMPI

puh. 045-2356556
info[a]rautakunto.fi

Täältä pääset katsomaan ja jumppaamaan Rautakunnon virtuaalijumppia.

 

Tarjonnassa on tällä hetkellä Zumba 60 min, Piloxing 60 min sekä kahvakuula 45 min. Näiden jumppien tarkemmat tuntikuvaukset löydät näiltä sivuilta  ”Ryhmäliikunta”-osiosta. HUOMIO! Videot ovat kuavusteknisistä syistä jaettu kahteen osaan eli esim. Zumba 1 ja Zumba 2 eli Zumba 1 osiossa on tunnin alkuosa kestoltaan 30 min ja Zumba 2 osiossa on tunnin loppuosa kestoltaan 30 min, yhteensä siis 60 min. Näin tunnit on rakennettu videokirjastoon kaikkien tuntien osalta ainakin nyt aluksi.

 

Olemme tämän palvelun tehneet teille ihanat asiakkaamme nyt hyvin nopealla aikataululla ja jatkamme nyt edelleen palvelun kehittämistä, videotallenteiden laadun parantamista sekä virtuaalijumppien sisällön kehittelyä. Virtuaalijumppavideo-palvelu tulee jäämään myös pysyvästi Rautakunnon palvelutarjontaan.

 

Päivitämme videokirjaston jumppatarjontaa koko ajan ja muutamme ohjelmia säännöllisesti. Videoiden sisällöt muuttuvat kahvakuulan osalta kalenterikuukausittain (aina kun tilausjakso vaihtuu), Elinan muiden omien tuntien osalta (esim. Fucntional Training ja YogaStrech & Pilates) osalta noin 6-8 viikon välein. Zumbassa ja Pilongissa ohjelmat muuttuvat noin 12 viikon välein (lisenssoidut ryhmäliikuntatunnit). Zumbassa ja Piloxingissa vaihtuu ohjelma seuraavan kerran kesäkuun alusta 2020 (seuraava tilausjakso). Ohjelman vaihtumisesta informoin myös somekanavissa (Facebook ja Instagram).

 

Huomioi myös, että entiset virtuaalijumppatunnit jäävät myös seuraavan tilausjakson tarjontaan, jolloin videokirjasto kasvaa koko ajan ja voit päättää useammasta eri virtuaalijumpasta mitä haluat tehdä.

 

Huomioi, että teknisesti videoiden katsominen ei vaadi sovellusten lataamista. Voit siis katoa jumppavideoita tietokoneeltasi tai mobiililaitteelta.

 

Miten toimia kun haluan ostaa Rautakunnon kuukauden virtuaalijumppapaketin:

Tilausjakso on voimassa aina kalenterikuukauden ajan esim toukokuu 2020. Kuukauden tilausjakson hinta on 30 euroa, mikä sisältää tarvittaessa jumppavälinevuokran (kahvakuula ja tarvittaessa jumppamatto). Kun haluat palvelun ostaa, laita sähköpostia osoitteeseen info@rautakunto.fi. Laita myös viestiin, jos sinulla on tarvetta kahvakuulan ja/tai jumppamaton vuokraukseen.

 

Laitamme sinulle sen jälkeen sähköpostiin laskun. Laskun maksettuasi saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset katsomaan videoita verkkosivuiltamme kohdasta "Virtuaalijumpat"-->jumppavideot  kalenterikuukauden ajan. Syötät "jumppavideot"-osioon saamasi käyttäjäytunnuksen ja salasanan ja pääset katsomaan ja jumppaamaan videoita niin monta kertaa tilausjakson aikana kuin haluat.

 

Käyttäjätunnus ja salasana videoiden katsomiseksi ovat siis voimassa vain tilausjakson ajan. Tilaus ei jatku automaattisesti. Jos olet vuokrannut jumppavälineitä ja et jatka tilausjaksoa, tulee välineet palauttaa Rautakuntoon tilausjakson päättyessä.  Jos haluat mukaan kesken kuukauden/tilausjakson (esimerkiksi kuukauden puolivälissä), ole yhteydessä sähköpostilla.

  

Jos haluat jatkaa tilaamista kuukauden jakson jälkeen, laita sähköpostilla tieto ja laitamme uuden laskun seuraavasta tilausjaksosta. Laita myös viestiin, jos jatkat jumppavälinevuokraa seuraavan tilausjakson ajan. Maksun saatuamme lähetämme taas uudet tunnukset verkkosivuillemme, mistä pääset videoita katsomaan.

 

HUOMIO! Osalla asiakkaista on keväältä 2020 käyttämättömiä kertoja 10x-jumppakorteista. Toivomme, että käyttäisitte jumppakortit loppuun, kun pääsemme normaalitoimintaan eli kun jumppatoiminta jatkuu normaalisti viranomaisten höllennettyä koronarajoituksia. Toivottavasti jo kesällä 2020. Jos sinulla on tästä kysyttävää, ole yhteydessä sähköpostitse.

Hauskoja ja hikisiä jumppahetkiä! J