Jumppailmoittautumisten ohje

Jokaiselle jumppatunnille tulee ilmoittautua tämän sivuston kautta (pois lukien IKI-jumppa, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua)! Lue ohjeet alta.
 
Voit ilmoittautua jumppatunnille jollakin kolmesta tavasta:
  1. Voit ostaa kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenenä voit ilmoittautua jumppiin ilmaiseksi. Ilmoittautuminen jumppiin kuukausijäsenenä tapahtuu “ostamalla” verkkokaupasta haluamasi jumppatunnin. Hinta on veloitukseton kuukausijäsenelle, kun olet kirjautuneena jäsenyyden ensimmäistä kertaa ostettuasi sähköpostiin saamilla tunnuksillasi.
  2. Jos sinulla on virikeseteli (Smartum, ePassi tai Edenred), voit ostaa kuukausijäsenyyden tai yksittäisen jumpan myös sillä. Jos ostoksen suuruus ylittää käytössäsi olevan virikesetelin saldon, ole ensin yhteydessä meihin.
    Maksaaksesi Edenredillä, käytä Edenred-korttiasi ja valitse kassalla maksutavaksi Visma Pay ja Visma Paysta Mastercard. Maksaaksesi Smartumilla tai ePassilla valitse kassalla sivun alareunasta maksutavaksi Smartum tai ePassi.
Mahdollisista tunnin peruuntumisista ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme. Jos tunti peruuntuu, voit ilmoittautua sähköpostitse korvaavalle tunnille.
 
Pääset tarkastelemaan jäsenyytesi tilaa, ostamiasi tuotteita ja ilmoittautumiskoodin jäljellä olevia käyttökertoja oma tili -sivulta.
 
Jos sinulla on ongelmia, ole yhteydessä rautakunto1@gmail.com. Vastaamme viesteihin työtilanteen mukaan arkisin klo 8–17.