Jumppailmoittautumisten ohje

Jokaiselle jumppatunnille tulee ilmoittautua tämän sivuston kautta (pois lukien IKI-jumppa, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua)! Lue ohjeet alta.

Voit ilmoittautua jumppatunnille jollakin kolmesta tavasta:

  1. Voit ostaa kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenenä voit ilmoittautua jumppiin ilmaiseksi. Ilmoittautuminen tapahtuu “ostamalla” verkkokaupasta haluamasi jumppatunnin. Hinta on veloitukseton kuukausijäsenelle, kun olet kirjautuneena jäsenyyden ensimmäistä kertaa ostettuasi sähköpostiin saamillasi tunnuksilla.
  2. Jos sinulla on ostettuna kertakortti tai 10 kerran kortti, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä koodin. Ilmoittautuminen tapahtuu “ostamalla” verkkokaupasta haluamasi jumppatunnin. Hinta on veloitukseton, kun käytät em. alennuskoodin ostoskorissa tai kassalla. Koodi käy joko kerran tai kymmenen kertaa riippuen, oletko ostanut kertakortin vai 10 kerran kortin.
  3. Voit ostaa haluamasi jumppatunnin suoraan verkkokaupasta.

Pääset tarkastelemaan jäsenyytesi tilaa, ostamiasi tuotteita ja ilmoittautumiskoodin jäljellä olevia käyttökertoja oma tili -sivulta.

Jos sinulla on ongelmia, ole yhteydessä rautakunto1@gmail.com. Vastaamme viesteihin työtilanteen mukaan arkisin klo 8–17.