Henkilökunta

Karoliina: Karoliina on seesteinen ja lempeä fysioterapian rautainen ammattilainen. Karoliina tekee töitä niin TULE-asiakkaiden kuin neurologisten ja myös psykofyysisen fysioterapian asiakkaiden kanssa. Karoliina on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan ja hyödyntää oppejaan niin yksilö- kuin ryhmämuotoisessa terapiassa. Karoliina nauttii luonnossa liikkumisesta ja rauhoittuu viikoittain Tai chissa.

Elina: Elina on pirteä fysioterapian ammattilainen, joka omaa jo lähes 20 vuoden kokemuksen ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä fysioterapeuttina toimimisesta yksityissektorilla. Elinan asiakasryhminä ovat niin TULE-asiakkaat kuin neurologiset asiakkaat. Elina on syventänyt osaamistaan mm. liikekontrollihäiriöiden fysioterapiassa sekä faskiamanipulaatiossa (Stecco). Elina on myös erikoistunut työterveyshuollon asiakasryhmiin käymällä Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuskokonaisuuden. Elina toimii Rautakunnossa myös FAF Personal Trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana. Elina harrastaa vapaa-ajallaan perheen kanssa oleilua ja liikuntaa tottakai😉. Mökki saaressa luonnon helmassa on myös rakas paikka, missä on hyvä ladata akkuja.

Niina: Niina on iloinen ja ammattitaitoinen TULE-fysioterapian ja neurologisen fysioterapian osaaja. Niina on syventänyt osaamistaan Tule-asiakkaiden osalta liikekontrollihäiriöiden fysioterapiaan sekä kipufysioterapiaan. Neurologisen fysioterapian asiakkaiden kanssa Niina hyödyntää mm. Bobath-menetelmää.

Rautakuntolaiset