Henkilökunta

Elina on fysioterapian rautainen ammattilainen, joka omaa jo yli 20 vuoden kokemuksen fysioterapeuttina ja työfysioterapeuttina toimimisesta sekä fysiikkavalmennuksesta ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta yksityissektorilla.

Elinan asiakasryhminä ovat niin TULE-asiakkaat ja vammojen ja leikkausten jälkikuntoutuksen asiakkaat kuin neurologiset asiakkaat. Elina tekee myös kuntotestausta ja fysiikkavalmennusta eri asiakasryhmille junioreista senioreihin ja eri lajitaustan omaaville.

Elina on erikoistunut työterveyshuollon asiakasryhmiin käymällä työterveyslaitoksen työfysioterapeuttikoulutuksen ja fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuskokonaisuuden lääkekoulutuksineen. Elina on syventänyt osaamistaan mm. liikekontrollihäiriöiden fysioterapiassa sekä faskiamanipulaatiossa (Stecco). Elina toimii Rautakunnossa fysiikkavalmentajana ja FAF Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Elina on käynyt myös SUHin uimaopettajakoulutuksen.

Elina harrastaa vapaa-ajallaan perheen ja koirien kanssa touhuilua ja monipuolisesti liikuntaa. Mökki saaressa luonnon helmassa on myös rakas paikka, missä on hyvä ladata akkuja.

Niina on iloinen ja ammattitaitoinen TULE-fysioterapian ja neurologisen fysioterapian osaaja. Niina on myös valmistunut vodder-lymfaterapeutiksi syksyllä 2022. Niina on syventänyt osaamistaan TULE-vaivojen osalta liikekontrollihäiriöiden fysioterapiaan, kipufysioterapiaan sekä fysioterapeutin suoravastaanottoon. Neurologisen fysioterapian asiakkaiden kanssa Niina hyödyntää mm. Bobath-menetelmää.

Vapaa-ajalla Niina palautuu perheen kanssa kanoja hoitaen. Lisäksi Niina tykkää lenkkeilystä, lukemisesta ja luonnossa liikkumisesta.