Piloxing

Mitä Piloxing on?

”Piloxing yhdistää Pilateksen kuntonyrkkeilyyn, ja näistä muodostuukin omaperäinen treeni, joka muokkaa lihaksia, voimistaa keskivartalon kannattajalihaksia ja polttaa hurjan määrän kaloreita.”

Piloxing on pähkinänkuoressa pilateksen inspiroimien liikkeiden ja nyrkkeilyn yhdistelmä – pilates ja boxing, piloxing. Lisäksi tunnilla tehdään hauskoja ja helppoja tanssiliikkeitä.

Kuntoilukonsepti on kotoisin USA:sta. Piloxing on lisenssoitu tunti ja ohjaajan on pitänyt osallistua piloxing-ohjaajakoulutukseen.

  • Piloxing on tehokas intervalliharjoitus, jossa vuorottelevat nyrkkeilyosiot, pilates osiot ja helpot tanssiliikkeet. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoharjoitus pilates mattoliikkeinä ja lyhyt palautusosio.
  • Piloxing muokkaa kehoa, on tehokasta ja hauskaa ilman vaikeita koreografioita. Toistamme samaa ohjelmaa noin 2-3 kk ajan, jolloin pääset harjoitteluun hyvin sisälle. Ohjelma ei siis vaihdu joka kerta.
  • Piloxingia rohkaistaan tekemään ilman jumppakenkiä, koska tämä vahvistaa myös jalkaterän tukilihaksistoa. Voit varata aluksi kengät mukaan. 
  • Tunneilla käytetään myös käsissä kevyinä lisäpainoina nyrkkeilyhanskoja, joissa on siis pieni lisäpaino. Hanskat ovat henkilökohtaiset hygieniasyistä. Piloxing hanskoja myynnissä Rautakunnossa.

Voit käydä lukemassa lisää ja tutustumassa aiheeseen netissä www.piloxing.com.

Piloxingia voi ohjata vain lisenssoitu, koulutettu ohjaaja. Ohjaajana toimii Elina.